bulion de oase
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Produs 100% natural
-
Fara conservanti
-
Fara aditivi
-
Bio-eco
Descriere
Bulionul de oase de la Caldos Cooldo este un bulion cu conținut ridicat de proteine și o sursă naturală de colagen.
Indicație
- Se face la foc mic mai mult de 20 de ore pentru a obține maximum de nutrienți.
- Fabricat cu materii prime 100% spaniole și ecologice; cu oase de la animale crescute în libertate pe pășunile spaniole.
- Sare, ghimbir și turmeric sunt, de asemenea, cultivate în Spania.
- 100% materie primă organică, 0% aditivi, 0% conservanți, 100% natural. fără gluten, keto, paleo, AIP. conținut ridicat de proteine și sursă naturală de colagen.
Ce nutrienți are bulionul de oase?
Bulionul de oase este bogat în colagen și minerale. Este, de asemenea, o sursă naturală de alți aminoacizi precum prolina, glicina sau glutamina. si pentru ce sunt? Aici vă explicăm toate proprietățile sale
Proline
Prolina este un aminoacid neesențial pe care corpul nostru îl poate sintetiza din acidul glutamic. Prolina joacă un rol esențial în sinteza proteinelor, în special în sinteza colagenului.
Funcțiile sale includ:
- Întărește articulațiile și tendoanele.
- Ajută la întărirea mușchilor inimii.
- Participă la sinteza colagenului.
- Îmbunătățește textura pielii.
- Ajută la regenerarea țesuturilor și a mucoaselor.
- Ajută la imunitatea organismului nostru fiind legat de menținerea unor imunoglobuline.
Wisteria
Glicina este un aminoacid neesențial, care, în anumite situații precum leziuni, boli sau inflamații articulare, poate deveni esențial, deoarece nu suntem capabili să producem cantitățile necesare.
Funcțiile sale includ:
- Menține funcția de vindecare adecvată.
- Esențial pentru sinteza colagenului.
- Promovează producția de hormon de creștere.
- Ajută la buna funcționare a creierului.
- Ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge.
- Acționează ca un neurotransmițător inhibitor în sistemul nervos central.
Colagen
Ce este colagenul și pentru ce este?
Este cea mai abundentă proteină din organism și se găsește în pielea noastră, precum și în țesuturile conjunctive precum articulațiile și tendoanele; Menține oasele și mușchii împreună și menține căptușeala intestinului.
De ce este atât de important să luați colagen?
Colagenul reprezintă aproape o treime din masa noastră totală de proteine. De asemenea, obișnuia să reprezinte o parte relevantă a dietei noastre. Și în prezent nu este cazul. Dacă adăugăm la acest fapt că sinteza de colagen se reduce odată cu vârsta, este foarte important să asigurăm suficientă materie primă pentru a-și menține producția. În plus, la femei, scăderea estrogenului în timpul menopauzei reduce și mai mult sinteza de colagen.
Bulionul de oase este o sursă naturală de colagen și conține în mod natural cofactorii care ajută la menținerea colagenului în organism.
gelatina
Gelatina nu este altceva decât colagen gătit. Odată ce se răcește, se solidifică și capătă o textură de gel. Și dacă îți răcești bulionul și obții gelatină, este un semn excelent al prezenței colagenului. Bulionurile Cooldo sunt desigur gelatină pură.
Glutamina
Glutamina este cel mai abundent aminoacid din corpul nostru, ajută la regenerarea țesuturilor, joacă un rol important în sănătatea digestivă și promovează funcția imunitară optimă. Glutamina garantează integritatea peretelui intestinal și ne ajută să ne păstrăm masa musculară.
Glicozaminoglicani
Sunt carbohidrați complecși care participă la multe procese biologice. Sunt esențiale pentru a menține țesutul conjunctiv și lichidul sinovial, lubrifiantul care ne înconjoară articulațiile, în stare bună. Acidul hialuronic, condroitina și glucozamina sunt glicozaminoglicani.
Minerale
Oasele animalelor sunt o sursă foarte bogată de minerale precum calciu, magneziu, cupru, fier, mangan, fosfor, potasiu, sodiu și zinc. Pentru a extrage cantitatea maximă de minerale, este esențial să adăugați un strop de oțet sau alt acid.
La cooldo ne aprovizionăm întotdeauna cu materii prime de cea mai înaltă calitate și, bineînțeles, adăugăm oțet de mere nefiltrat în rețeta de bulion de oase pentru a profita la maximum de nutrienții săi.
Mod de preluare
Pentru cei care doresc să adauge nutrienți suplimentari în dieta lor prin includerea bulionului de oase în dieta lor zilnică.
Alimente gata de consum. Se recomanda agitarea si incalzirea inainte de a consuma.
Îl poți lua singur sau îl poți adăuga la smoothie-uri, creme sau tocane, întotdeauna ca parte a unei diete echilibrate.
Condiții de depozitare
Bulionurile Cooldo se pastreaza la temperatura camerei, adica in camara pana la data de expirare indicata pe ambalaj.
Odată deschis, trebuie păstrat la frigider și consumat în decurs de 3 zile.
Cand este rece se va transforma in gelatina. Este dovada că bulionurile Cooldo sunt colagen pur! Cand il incalzesti, va reveni la starea sa lichida si grasimea se va dizolva, oferindu-i o nota de savoare si nutrienti.
Ingrediente
Apă, oase de vită 22%, carcase de pui 20%, oase de șuncă 2,6%* (os de șuncă de porc organic și sare de mare), oțet de mere*, ghimbir*, sare de mare*, turmeric*.
*Ingrediente din producție ecologică.
Certificat
ES-ECO-026-VAS UE Agricultură
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Mililitru
-
Grăsimi lipidice0.8 G
-
Acizi grași saturați0.17 G
-
Carbohidrați / carbohidrați0.5 G
-
Zaharuri0.5 G
-
Proteinele5.7 G
-
Sare0.49 G
-
Valoare energetică30 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
2 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.