Varză albă lacto-fermentată
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara aditivi
-
Vegetarian1
-
Bio-eco
Descriere
Varza este o legumă de mare valoare nutritivă, rezultat al fermentației sale, are beneficiul enorm că aceste proprietăți benefice se înmulțesc în timpul procesului de fermentație lactică.
Indicație
Dintre proprietățile Varzei, se remarcă: are grijă de microbiota intestinală, ne asigură o cantitate mare de vitamine și minerale (fier, calciu și fosfor), este digestivă, este depurativă (detoxifiere), și durează. dar nu în ultimul rând: acționează ca un protector al ficatului și al pancreasului. Boia picant, pe lângă aroma sa particulară, ne oferă și vitamina B6, ajutându-ne să îmbunătățim digestia și circulația sângelui.
Mod de preluare
Se recomanda consumul atat cald cat si rece, fie ca este ingredientul principal al preparatului sau doar un acompaniament. Poate fi prezent in fripturi, ciocane, tocanite, salate, supe. Însoțește atât alte legume precum carnea și peștele, cât și alternativele sale vegetale, precum seitan, soia texturată, tofu, printre altele.
Ingrediente
Varză albă, chefir de apă, oțet de mere, boia picant și sare de mare.
Certificat
ES-ECO-019-CT
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.15 G
-
Acizi grași saturați0.1 G
-
Carbohidrați / carbohidrați0.8 G
-
Zaharuri0 G
-
Fibre dietetice0 G
-
Proteinele0.1 G
-
Sare0.6 G
-
Valoare energetică25 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
2 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.