Sfecla rosie lacto-fermentata cu ghimbir
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara aditivi
-
Vegetarian1
-
Bio-eco
Descriere
Sfecla este o sursă excelentă de vitamina C, care crește absorbția fierului. Acest lucru face din sfecla aliatul perfect in cazurile de anemie.
Indicație
Sfecla conține un conținut ridicat de acid folic, vitamina B9, care este excelentă pentru a menține sănătatea bună a unghiilor, a pielii și a părului la distanță, cu efecte de întinerire, făcându-le astfel să arate sănătoase și puternice. Hrana sanatoasa pentru inima, bogata in fibre, antioxidanti, potasiu, vitamine din grupa B (nu ochiul B-12), care beneficiaza cand vine vorba de reducerea lipoproteinelor, reduce hipertensiunea arteriala si curata arterele. De asemenea, ajută la menținerea constipației la distanță și acționează ca un protector hepatic. Ghimbirul oferă proprietăți digestive și antivirale.
Mod de preluare
Este recomandat să-l combinați cu salate, hummus, burgeri de legume, legume la grătar, carne, pește și tot ce vă puteți gândi.
Ingrediente
Sfecla rosie, chefir de apa, otet de mere, ghimbir si sare de mare.
Certificat
ES-ECO-019-CT
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0 G
-
Acizi grași saturați0 G
-
Carbohidrați / carbohidrați5.7 G
-
Zaharuri4.6 G
-
Fibre dietetice0 G
-
Proteinele1.27 G
-
Sare0.4 G
-
Valoare energetică29 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
3 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.