Ficat de cod afumat cu lemn de fag
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
Ficat de cod afumat din lemn de fag de la Phare d'Eckmühl oferă marele clasic pentru iubitorii de ficat de cod, varianta „afumat peste lemn de fag” în mod tradițional.
Indicație
Ficatul de cod este uimitor ca aperitiv, întins pe crutoane mici cu unt sau blinis stropite cu o lacrimă de lămâie. Este disponibil și în salate sau verrine, tăiat în carpaccio cu coajă de grapefruit sau jucat cu foie gras de mare, doar lăsat la piper și prăjit cu paste proaspete...
Condiții de depozitare
Pentru a vă bucura pe deplin de aromele sale, este necesar să-l puneți la frigider cu 2 ore înainte de a o mânca.
Ingrediente
Pentru 100 g:
Omega 3 (14 g), Ficat de cod afumat cu lemn de fag, Ulei exudat.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică560 G
-
Grăsimi lipidice59 G
-
Acizi grași saturați9.7 G
-
Acizi grași mononesaturați23 G
-
Acizi grași polinesaturați18 G
-
Carbohidrați / carbohidrați2.3 G
-
Zaharuri0.1 G
-
Proteinele4.6 G
-
Sare0.8 G
-
Vitamina d56 Μg
-
Vitamina a10000 Μg
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.