Eco local sfecla rosie rasa
Economisește cu aceste pachete
Descriere
Sfecla roșie este una dintre cele mai dulci și mai energice legume. Consumul acestuia ajută la controlul tensiunii și protejează inima. Mâncare organică. Nu iradiat. Potrivit pentru vegetarieni și vegani.
Indicație
Pe lângă întărirea sistemului imunitar, oferă un plus de energie și este capabil să reducă inflamația datorită contribuției sale de betaină. Are un conținut ridicat de apă și carbohidrați, ceea ce o face una dintre cele mai bogate legume în zahăr și fibre. Conține compuși fenolici, cum ar fi flavonoidele. Acești compuși oferă sfeclei o putere antioxidantă mare, chiar și odată gătită. Conține de trei ori mai mulți compuși fenolici decât carnea, spanacul și broccoli. Are si o cantitate mare de potasiu, si o cantitate mica de sodiu, acest lucru il face sa aiba mari proprietati diuretice in organism, si favorizeaza eliminarea lichidelor.
Mod de preluare
Sfecla bio rasa arata grozav in salate sau salate cu mere, frunze verzi, capere, ghimbir, chimen, coriandru etc.
Precauții
Poate contine urme de gluten, susan, soia si nuci.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Sfecla, apa, otet alb, sirop de agave, sare si vitamina C. *Din agricultura ecologica.
Certificat
ES-ECO-019-CT.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidiceG
-
Acizi grași saturațiG
-
Carbohidrați / carbohidrați33 G
-
Zaharuri33 G
-
Sare1 G
-
Proteinele0.7 G
-
Fibre dieteticeG
-
Valoare energetică20 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.