Chard gătit ecologic
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara ou
-
Fara lactoza
-
Vegetarian1
-
Bio-eco
Descriere
Chardul fiert este o sursă excelentă de calciu, mai ales pentru persoanele care nu consumă produse lactate. Este un aliment esențial în dietele sărace în calorii pentru a pierde în greutate. Așadar, fierte, sotate sau asezonate cu ulei și lămâie, ele constituie un fel de mâncare ușor care poate face parte din cina oricui vrea să slăbească.
Indicație
Chard este bogat în fibre și puterea sa emolientă și de catifelare pentru tractul intestinal. Aceleasi proprietati digestive il fac recomandat in cazurile de gastrita si hemoroizi. Datorită conținutului său ridicat de fier și, de asemenea, prezenței cuprului, ajută la tratarea anemiei prin deficit de fier. Este interesant de reținut că acest fier va fi mai bine absorbit datorită vitaminei C pe care magul o are deja din abundență.
Mod de preluare
Se recomanda combinarea ambelor legume in tortilla, creme si umpluturi, astfel incat aromele lor sa fie echilibrate. Il poti soti in ulei de masline bun cu nuci de pin si stafide sau il poti combina cu nuci si tofu matasat intr-o salata racoritoare.
Precauții
Poate contine urme de gluten, soia, nuci, susan si telina.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Acelas*, apă, sare
(*) Din agricultura ecologica.
Certificat
ES-ECO-019-CT
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Carbohidrați / carbohidrați4.05 G
-
Grăsimi lipidice2.1 G
-
Fibre dietetice2 G
-
Proteinele1.83 G
-
Zaharuri1.07 G
-
Sare0.9 G
-
Acizi grași saturați0.39 G
-
Valoare energetică38 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.