Anghinare la gratar in ulei
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Bio-eco
Descriere
Anghinarea la gratar in ulei reprezinta o excelenta a traditiei gastronomice.
Indicație
Producția acestui produs tipic pulian începe în septembrie, în această lună începe cultivarea anghinării în fermele de familie, iar apoi continuă cu udare și monitorizare atentă până când prețioasa „anghinare” înflorește primăvara. Lanț de aprovizionare foarte scurt: prelucrare exclusiv manuală a unui produs „brut” și ambalare la numai 8 ore de la recoltare, permițându-vă să savurați gustul inconfundabil al anghinarelor proaspete, asezonate după vechea rețetă din Apulia.
Mod de preluare
Se recomanda a se consuma ca aperitiv, aperitiv sau ca condiment pentru salate, pizza, bruscheta, primele sau secundele preparate pe baza de carne sau peste.
Precauții
Odată deschis, se păstrează la frigider și se consumă de preferință în 10 zile.
Condiții de depozitare
A se pastra la temperatura camerei si departe de surse de caldura.
Ingrediente
Anghinare, Ulei de floarea soarelui, Ulei de masline extravirgin, Sare, Usturoi, Otet de vin, Patrunjel, Busuioc, Ardei iute.
Certificat
IT-BIO-006
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice8.74 G
-
Acizi grași saturați0.95 G
-
Carbohidrați / carbohidrați1.1 G
-
Zaharuri0.2 G
-
Fibre dietetice6.2 G
-
Proteinele1.99 G
-
Sare1.67 G
-
Valoare energetică103 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.