Allioli vegan organic fără gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fara lapte
-
Bio-eco
Descriere
Allioli vegan este un sos tipic din bucătăria mediteraneană format dintr-o emulsie de ulei și usturoi zdrobit. Se folosește de obicei ca condiment în unele feluri de mâncare sau ca sos servit separat.
Indicație
Sol Natural Aioli este făcut din usturoi organic și ulei de floarea soarelui organic, cu o notă de suc de lămâie și un praf de sare de mare. Este un aioli fără gluten, potrivit pentru celiaci și vegani, deoarece nu conține ingrediente de origine animală. Principalele proprietăți nutriționale ale aioli sunt aportul de vitamine, deoarece acest sos, datorită ingredientului său vedetă, care este usturoiul, conține cantități mari de vitamina K.
Ingrediente
Ulei de floarea soarelui*, apa, usturoi*, suc de lamaie*, sare de mare.
(*) Din Agricultura Ecologică
Certificat
ES-ECO-019-CT Agricultură UE/Non-UE
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice73 G
-
Acizi grași saturați8.74 G
-
Carbohidrați / carbohidrați4.9 G
-
Zaharuri2.48 G
-
Fibre dieteticeG
-
Proteinele1.3 G
-
Sare2.02 G
-
Valoare energetică682 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.