Sirop de artar pur de gradul C
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fara drojdie
-
Fara sare adaugata
-
Bio-eco
Descriere
Siropul de arțar este seva condensată de zahăr a arțarului. Este foarte ușor să înlocuiți mierea sau zaharurile rafinate cu siropul de arțar. Delicios de dulce! Aroma întunecată și robustă a siropului de gradul C este ideală pentru gătit și coacere.
Indicație
Aroma de arțar este ușor caramelizată. Siropul de arțar provine din arborele de arțar. Acest copac produce sevă zaharoasă în fiecare an.
În Canada, această seva este bătută în fiecare primăvară și fiartă încet în sirop. Acest lucru creează o alternativă delicioasă pe bază de plante la miere sau un înlocuitor de zahăr nerafinat.
Diferența dintre siropul de arțar de gradul A și siropul de arțar de gradul C? Gradul C este maro mai închis și are o aromă de arțar caramelizată mai bogată. Aur lichid!
Mod de preluare
Se recomandă utilizarea pentru înlocuirea zaharurilor lichide, cum ar fi mierea și siropul de agave, 1 la 1 cu sirop de arțar. Înlocuiți 100 g de zahăr alb sau pudră cu 65 ml de sirop de arțar.
Condiții de depozitare
Dupa deschidere se pastreaza la frigider pana la data expirarii.
Ingrediente
Sirop de arțar* (Canada)
(*) Fermă organică
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Carbohidrați / carbohidrați67.2 G
-
Zaharuri58 G
-
Grăsimi lipidice0.1 G
-
Acizi grași saturațiG
-
Fibre dieteticeG
-
ProteineleG
-
SareG
-
Valoare energetică268 Kcal
-
SodiuMg
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.