Sirop de artar pur de gradul A
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fara zahar adaugat
-
Fara drojdie
-
Fara sare adaugata
-
Bio-eco
Descriere
Siropul de arțar este o alternativă pe bază de plante la miere. Este cunoscut pentru cura cu suc de lămâie sau dieta de curățare principală și, bineînțeles, ca sirop de clătite. Cu toate acestea, acest îndulcitor este mult mai mult decât atât. Poate fi folosit în bucătăria macrobiotică, în copt și ca bază pentru sosuri, sosuri și înghețate.
Indicație
Arțarul provine din arțar. În fiecare an, acest copac produce o seva dulce. În primăvara canadiană extragem această seva și o transformăm în sirop. Diferența dintre siropul de arțar de gradul A și siropul de arțar de gradul C? Gradul A are o culoare mai deschisă și este potrivit în special pentru toppinguri și deserturi (clătite). Nu poți să nu-l iubești! Disponibil și în 500 ml și grad C.
Mod de preluare
Se recomandă utilizarea pentru înlocuirea zaharurilor lichide, cum ar fi mierea și siropul de agave, 1 la 1 cu sirop de arțar. Înlocuiți 100 g de zahăr alb sau pudră cu 65 ml de sirop de arțar.
Condiții de depozitare
Dupa deschidere se pastreaza la frigider pana la data expirarii.
Ingrediente
Sirop de arțar* (Canada)
(*) Fermă organică
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Carbohidrați / carbohidrați67.2 G
-
Zaharuri58 G
-
Grăsimi lipidice0.1 G
-
Acizi grași saturațiG
-
Fibre dieteticeG
-
ProteineleG
-
SareG
-
Valoare energetică268 Kcal
-
SodiuMg
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.