Miere de munte înalt
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Fara alergeni
Descriere
Mierea de munte de Muria este un îndulcitor de calitate excelentă, provenit din nectarul florilor. Se combină bine direct pe pâine, albă sau închisă la culoare, cu brânzeturi cu coacere medie, legume și ciuperci sotate, sosuri de salată și salate reci de leguminoase și paste.
Indicație
Mierea de munte înalt este mierea culesă de albine pe tărâmuri în care domină florile de munte, la altitudini mai mari de 1000m cu domeniu de înflorire sălbatică. Mierea de munte înalt are o culoare mai mult sau mai puțin chihlimbar închis. Aroma mierii de munte este intensa si persistenta (asemanatoare cu o padure toamna) si un gust pronuntat.
Mierea are calități recunoscute și folosite de ființele umane îndepărtate. Pe lângă faptul că este un îndulcitor, mierea are proprietăți benefice.
Mod de preluare
Se recomanda utilizarea singura sau dizolvata in bauturi calde sau reci si ca ingredient in prepararea tuturor tipurilor de sosuri, preparate pentru gatit, cosmetice si preparate alimentare pentru ingrijirea oamenilor si animalelor.
Condiții de depozitare
A se pastra la temperatura camerei intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Miere de munte înalt. Origine Spania.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidiceG
-
Acizi grași saturațiG
-
Carbohidrați / carbohidrați80.5 G
-
Zaharuri64.5 G
-
Fibre dieteticeG
-
Proteinele0.3 G
-
Sare0.05 G
-
Valoare energetică323 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.