Miere de cimbru
Economisește cu aceste pachete
Descriere
Mierea de Cimbru de Muria este un îndulcitor de calitate excelentă din nectarul florilor. Se combină bine cu preparate din carne roșie, infuzii tari și produse de patiserie a căror compoziție include grăsimi precum untul sau uleiul.
Indicație
Mierea de cimbru este mierea colectată de albine pe câmpurile unde domină floarea de cimbru (Thymus sp). Mierea de cimbru are o culoare chihlimbar închis. Aroma mierii de cimbru este intensă și particulară.
Este produs în calcar, zonele calde și uscate din Lleida și platoul central al Spaniei. Pe lângă faptul că este un îndulcitor, mierea are proprietăți benefice. Aroma excelentă a Mediteranei pentru a te bucura la masă.
Mod de preluare
Se recomanda utilizarea singura sau dizolvata in bauturi calde sau reci si ca ingredient in prepararea tuturor tipurilor de sosuri, preparate pentru gatit, cosmetice si preparate alimentare pentru ingrijirea oamenilor si animalelor.
Condiții de depozitare
A se pastra la temperatura camerei intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Miere de flori de cimbru (Thymus sp) (100%).
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0 G
-
Acizi grași saturați0 G
-
Carbohidrați / carbohidrați80.5 G
-
Zaharuri64.5 G
-
Proteinele0.3 G
-
Sodiu0.05 G
-
Valoare energetică322 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.