Zahăr de mesteacăn
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Cuşer
-
Halal
Descriere
Zahărul de mesteacăn este un zahăr din coajă de mesteacăn care are un număr mare de efecte benefice asupra organismului uman.
Indicație
Acest îndulcitor natural este un mare aliat în combaterea cariilor. Este considerat a fi un zahăr non-cariogen și are efecte benefice foarte recomandate asupra sănătății. Zahărul de mesteacăn nu este metabolizat prin insulină (este potrivit pentru diabetici) și ajută la scăderea nivelului de zahăr. Indicele său glicemic (IG) este foarte scăzut (7) și în același timp satisface corpul cu energie (2,4 Kcalorii/g).
Zahărul de mesteacăn poate fi consumat atunci când există o infecție cu candida. În plus, alcalinizează organismul și ajută digestia. Zahărul de mesteacăn neutralizează acizii din placa dentară și promovează remineralizarea smalțului. Contribuie la întărirea întregii structuri osoase din organism și întărește sistemul imunitar.
Birch Sugar are o mare asemănare și aromă cu zahărul tradițional. Are o compoziție cristalină, de culoare albă, asemănătoare zahărului de masă. Când este ingerat în forma sa pură, ai o senzație grozavă de prospețime în gură. Acest efect revigorant se datorează faptului că zahărul de mesteacăn, atunci când este dizolvat în gură, răcește energic limba. Zahărul de mesteacăn are codul aditiv alimentar E 967, cunoscut și sub numele de Xilitol, acesta fiind de aceeași categorie cu manitolul, maltitolul sau sorbitolul, din grupa „poliolilor”. Trebuie remarcat faptul că zahărul de mesteacăn, spre deosebire de alți polioli, are un număr mare de efecte benefice asupra organismului uman. Acest îndulcitor natural este un mare aliat în combaterea cariilor dentare. Este considerat a fi un zahăr non-cariogen. Prin urmare, se poate afirma că zahărul de mesteacăn are efecte benefice foarte recomandate asupra sănătății.
Mod de preluare
Se recomanda folosirea ca indulcitor in deserturi, bauturi, retete etc. Gust, utilizare, dozare și aspect ca zahărul de masă.
Ingrediente
Zahăr din coajă de mesteacăn.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidiceG
-
Acizi grași saturațiG
-
Carbohidrați / carbohidrați100 G
-
ZaharuriG
-
Fibre dieteticeG
-
ProteineleG
-
SareG
-
Valoare energetică240 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.