Zahăr de cocos organic
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fara lactoza
-
Bio-eco
-
E bogat. L-am cumpărat pentru a încerca un nou îndulcitor aparent mai sănătos decât zahărul și sentimentul meu este că are nevoie de mai puțină cantitate, ceea ce este un punct bun în favoarea lui.
Está rico. Lo he comprado para probar un nuevo endulzante aparentemente más sano que el azúcar y mi sensación es que necesita menos cantidad, que es un buen punto a favor
Tradus din naturitas.es
Vezi originalul -
O aromă spectaculoasă. Textura buna.
Un sabor espectacular. Buena textura.
Tradus din naturitas.es
Vezi originalul
Zahăr de cocos organic recenzii
Bază în 5 recenzii
-
5 stele4
-
4 stele1
-
3 stele0
-
2 stele0
-
1 stea0
Descriere
Ce este zahărul de cocos?
Zahărul de cocos organic este o alternativă delicioasă și sănătoasă la zahăr.
Zahărul de cocos se face prin fierberea sevei florii de cocos până devine un caramel, care este apoi uscat la aer și transformat în zahăr. Zahărul este apoi filtrat printr-o plasă pentru a crea o granulă fină. Cu aroma sa bogată de caramel este ideal pentru a fi folosit ca ingredient pentru desert sau pentru a îndulci băuturi calde, produse de patiserie și multe altele.
Produs vegan, organic, fără gluten, fără lactoză.
Ce beneficii are zahărul de cocos?
- Potrivit pentru diabetici (fara a abuza de consumul acestuia).
- Nivelul glicemic scăzut, care controlează nivelul zahărului din sânge.
- Aportul de fosfor și calciu.
- Aportul de potasiu.
- Menține sistemul nervos într-o stare calmă.
- Promovează fluxul sanguin.
Care este diferența dintre zahărul de cocos și zahărul alb?
Principala caracteristică a zahărului de cocos este că are un indice glicemic (IG) scăzut. Indicele glicemic măsoară viteza cu care carbohidrații sunt transformați în glucoză în sânge. În acest fel, un aliment cu un indice glicemic scăzut va determina o creștere mică, iar unul cu un indice glicemic ridicat va provoca o creștere foarte mare a zahărului din sânge.
O altă proprietate a zahărului de cocos este conținutul său nutritiv, mult mai mare decât cel al zahărului alb. Zahărul de cocos este bogat în potasiu, magneziu, zinc și fier și este o sursă naturală de vitamine B1, B2, B3, B6 și C.
De asemenea, conține 16 din cei 20 de aminoacizi esențiali. Cea care se găsește în cea mai mare cantitate este glutamina. Acest aminoacid ne permite să menținem un echilibru acid/alcalin în corpul nostru și ne ajută să controlăm impulsurile de a mânca alimente dulci.
Cum se folosește zahărul de cocos?
Utilizările zahărului de cocos în alimentația zilnică sunt diverse, el poate fi folosit ca zahărul tradițional pentru a îndulci cafeaua, laptele, iaurtul,... și ca ingredient pentru rețete de coacere precum fursecuri, prăjituri, budinci, pandișpan.
Condiții de depozitare
De preferință se consumă înainte și lot: vezi spatele ambalajului. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
zahăr de cocos*
*Ingredient din agricultura ecologica.
Certificat
ES-ECO-019-CT Agricultura non-UE
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0 G
-
Acizi grași saturați0 G
-
Carbohidrați / carbohidrați93 G
-
Zaharuri93 G
-
Fibre dietetice0 G
-
Proteinele2 G
-
Valoare energetică382 Kcal
-
Sodiu40 Mg
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
3 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.