Sucrafor
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Produs 100% natural
-
Fără zahăr
-
Fara lactoza
Descriere
Sucrafor este un indulcitor care contine xilitol si glicozide steviol din frunza de stevie, ideal pentru indulcirea tuturor tipurilor de alimente si bauturi (cafea, infuzii, sucuri etc.).
Indicație
Proprietățile zahărului de mesteacăn:
- Spre deosebire de zahărul de masă, acesta nu este metabolizat prin insulină, se mențin niveluri mai stabile de zahăr din sânge și este bine tolerat: indice glicemic GI 7.
- Xilitolul nu este fermentat de bacteriile din cavitatea bucală, deci nu acidifică saliva și nu dăunează dinților. Poate fi folosit ca înlocuitor de zahăr la cei care au carii dentare.
- Xilitolul este un polialcool care are o acțiune revigorantă în gură, favorizează salivația și este potrivit pentru cazurile de uscăciune a gurii.
- Este compatibil cu dietele alcalinizante.
- Are 0 calorii și este potrivit pentru diete, deoarece vă permite să vă bucurați de gustul dulciurilor cu mai puține calorii.
- Este o completare eficientă a dietelor sărace în carbohidrați.
Mod de preluare
Se recomanda folosirea lui pentru a face toate tipurile de produse de patiserie si deserturi dulci: Biscuiti, prajituri, creme, budinca de orez, etc... datorita aromei sale autentice de zahar.
Formula sa speciala garanteaza spongiozitate maxima in prepararea pandispansului Se poate coace la temperaturi ridicate fara a pierde aroma autentica a zaharului, avand avantajul de a nu incorpora caloriile derivate din acesta.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat la temperatura camerei.
Ingrediente
Xilitol, glicozide de steviol din frunza de stevie.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0 G
-
Acizi grași saturați0 G
-
Carbohidrați / carbohidrați99.8 G
-
Zaharuri0.2 G
-
Polialcooli98.5 G
-
Fibre dietetice0 G
-
Proteinele0 G
-
Sare0 G
-
Valoare energetică240 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.