Sucrafor
Sucrafor
56,47 LEI
Ai nevoie de ajutor?

Sucrafor

500 G
Recenzie magazin (4.70 / 5) EXCELENT
Sucrafor este un indulcitor care contine xilitol si glicozide steviol din frunza de stevie, ideal pentru indulcirea tuturor tipurilor de alimente si bauturi (cafea, infuzii, sucuri etc.).
Vizualizați descrierea
56,47 LEI
În stoc
Cumpără-l astăzi și primește-l de la
Nu putem confirma data livrării. Contactați-ne pentru mai multe informații.

Puncte de fidelitate

Prin achiziționarea acestui produs, poți obține pentru următoarea ta comandă până la

puncte = dezmembrare

Cum funcționează?

Naturitas Club Câștigă puncte de fiecare dată când faci o achiziție Plasați comanda dvs. și veți obține 5 puncte de discount pentru fiecare LEI cheltuită. 1 LEI cheltuit = 5 puncte

Naturitas Club Primește puncte suplimentare pentru alte acțiuni Completează-ți profilul, abonează-te la newsletter-ul nostru sau evaluează produsele pe care le-ai comandat. Vei câștiga până la 50 de puncte pentru fiecare acțiune

Naturitas Club Răscumpără-ți punctele la următoarea comandă Și... primești o reducere automată când finalizezi comanda! 100 puncte: reducere de 1 LEI

Recenzie magazin (4.70 / 5) EXCELENT
  • Plată sigură cu:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Retururi

Puteți returna produsul dacă nu a fost folosit și este în ambalajul său original.în termen de 14 zile de la data livrării confirmate al comenzii.

Vă vom explica cum funcționează returnările de comenzi pas cu pas:

  1. Vă rugăm să contactați departamentul nostru de servicii pentru clienți, indicând numărul comenzii.
  2. Împachetează și pregătește coletul.
  3. Livrați pachetul către transportator.
  4. Așteptați pentru restituirea sumei pe metoda dvs. de plată.

Cum pot solicita o rambursare?

Valori ale produsului

  • Fara gluten
  • Produs 100% natural
  • Fără zahăr
  • Fara lactoza

Descriere

Întrebări și Răspunsuri (0)

Descriere

Sucrafor este un indulcitor care contine xilitol si glicozide steviol din frunza de stevie, ideal pentru indulcirea tuturor tipurilor de alimente si bauturi (cafea, infuzii, sucuri etc.).

Indicație

Proprietățile zahărului de mesteacăn:

  • Spre deosebire de zahărul de masă, acesta nu este metabolizat prin insulină, se mențin niveluri mai stabile de zahăr din sânge și este bine tolerat: indice glicemic GI 7.
  • Xilitolul nu este fermentat de bacteriile din cavitatea bucală, deci nu acidifică saliva și nu dăunează dinților. Poate fi folosit ca înlocuitor de zahăr la cei care au carii dentare.
  • Xilitolul este un polialcool care are o acțiune revigorantă în gură, favorizează salivația și este potrivit pentru cazurile de uscăciune a gurii.
  • Este compatibil cu dietele alcalinizante.
  • Are 0 calorii și este potrivit pentru diete, deoarece vă permite să vă bucurați de gustul dulciurilor cu mai puține calorii.
  • Este o completare eficientă a dietelor sărace în carbohidrați.

Mod de preluare

Se recomanda folosirea lui pentru a face toate tipurile de produse de patiserie si deserturi dulci: Biscuiti, prajituri, creme, budinca de orez, etc... datorita aromei sale autentice de zahar.

Formula sa speciala garanteaza spongiozitate maxima in prepararea pandispansului Se poate coace la temperaturi ridicate fara a pierde aroma autentica a zaharului, avand avantajul de a nu incorpora caloriile derivate din acesta.

Condiții de depozitare

A se pastra intr-un loc racoros si uscat la temperatura camerei.

Ingrediente

Xilitol, glicozide de steviol din frunza de stevie.

SKU: LP-0007573
B8VEYZA3PS7

Tabel nutrițional

  • Pentru 100 Grame
  • Grăsimi lipidice
    0 G
  • Acizi grași saturați
    0 G
  • Carbohidrați / carbohidrați
    99.8 G
  • Zaharuri
    0.2 G
  • Polialcooli
    98.5 G
  • Fibre dietetice
    0 G
  • Proteinele
    0 G
  • Sare
    0 G
  • Valoare energetică
    240 Kcal

Specificații

  1. Nu există întrebări pentru acest articol încă.

Întrebări și Răspunsuri

Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.