Prajitura cu fulgi de ovaz fara gluten cu cacao
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Bio-eco
Descriere
Făina de ovăz fără gluten cu prăjitură de cacao Germinal este realizată cu ingrediente 100% organice și se caracterizează prin textura moale și spongioasă, cu dulceața cacaoi și aroma caracteristică a ovăzului.
Indicație
Este ideal pentru întreaga familie la micul dejun sau ca gustare. Savurați această prăjitură delicioasă cu fulgi de ovăz cu cacao fără gluten.
Mod de preluare
Se recomanda consumul dupa gust.
Precauții
Poate contine urme de soia si nuci.
Condiții de depozitare
A se pastra la temperatura camerei, intr-un loc uscat si intunecat.
Ingrediente
*zahăr din trestie de zahăr, *ouă, *făină de ovăz (fără gluten) 16%, *ulei de semințe de floarea soarelui, *făină de orez, *amidon de cartofi, *făină de năut, *grăsime de ou, *praf de cacao fără grăsimi 1,5%, agenți de îngroșare ( *gumă arabică, *gumă guar), agenți de ridicare (tartrați de potasiu, carbonați de sodiu, carbonați de amoniu), *sare, *aromă naturală de vanilie, aromă naturală de alune.
* din agricultura ecologica
Certificat
IT-BIO-014 Agricultură UE/non-UE
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice18 G
-
Acizi grași saturați3 G
-
Carbohidrați / carbohidrați58 G
-
Zaharuri31 G
-
Fibre dietetice3 G
-
Proteinele7 G
-
Sare0 G
-
Valoare energetică429 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.