Pâine turnată (fără gluten și lactoză)
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Fara ou
-
Fara conservanti
-
Vegetarian1
-
Fara alune
-
Fara nuci
-
Fara susan
Descriere
Pâinea Santiveri (Fără Gluten și Lactoză) este o pâine fără gluten făcută din făină de porumb și orez, ulei de măsline extravirgin și fibre.
Indicație
Ideal pentru prepararea sandvișurilor mai gustoase. Textura delicata si pufoasa. Mancare fara gluten, facuta special pentru persoanele cu intoleranta la gluten sau boala celiaca, sau care pur si simplu doresc sa manance fara gluten. Cu ingrediente naturale, nemodificate genetic. Fabricat pe o linie de producție exclusivă pentru alimente fără gluten. Fara arome artificiale. Potrivit pentru vegetarieni. Sursa de fibre.
Mod de preluare
Este recomandat să o luați direct sau să o prăjiți în prăjitor de pâine. De asemenea, îl puteți încălzi pentru câteva minute la 150ºC, minute la 170ºC într-un cuptor electric (cuptor convențional: 150ºC, cuptor pe gaz nivel 2) pentru a-l face să arate proaspăt făcut.
Ingrediente
La 100 g:
Aromă naturală, aromă naturală de pâine, izolat proteic din soia, cazeinat de calciu, propionat de calciu, acid sorbic, carboximetilceluloză de sodiu, conservanți, stabilizator, fibre de mere, amidon de orez, proteină din soia, apă, zahăr integral din trestie, ulei ulei de măsline extravirgin, făină de porumb, sare/sodiu, gumă xantan, făină de orez, drojdie, cazeinat de calciu, amidon de porumb, hidroxipropilmetilceluloză.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică240 Kcal
-
Grăsimi lipidice3.8 G
-
Acizi grași saturați0.7 G
-
Carbohidrați / carbohidrați44.2 G
-
Zaharuri0.5 G
-
Proteinele7.2 G
-
Sare1.8 G
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.