Paine focaccia cu rozmarin fara gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Fara lactoza
-
Fara conservanti
Descriere
Painea Focaccia cu rozmarin de la Schär este o paine italiana clasica, cu o delicata nota mediteraneana de rozmarin. Fara gluten si fara lactoza.
Indicație
Schär este o marcă de produse specifice fără gluten pentru persoanele cu boală celiacă care oferă o varietate de produse și rețete și sfaturi pentru persoanele celiace sau intolerante la gluten.
Mod de preluare
Consumați în orice moment al zilei. Se poate prăji.
Precauții
Poate contine urme de mustar.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat. După deschiderea produsului, păstrați-l într-o pungă de conservare a alimentelor și consumați în câteva zile sau congelați direct.
Ingrediente
Amidon de porumb, aluat 20% (faina de orez, apa), apa, faina de porumb, fibre vegetale (psyllium), ulei de masline extravirgin 3,5%, faina de orez, amidon de orez, dextroza, agent de ingrosare: hidroxipropilmetilceluloza; ulei de floarea soarelui 2,2%, proteine din soia, drojdie, sare de mare, rozmarin 0,2%, arome naturale.
Certificat
IT-016-089
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice6.1 G
-
Acizi grași saturați0.8 G
-
Carbohidrați / carbohidrați42 G
-
Zaharuri5.2 G
-
Proteinele3.8 G
-
Sare1.3 G
-
Valoare energetică249 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.