Pâine fără gluten
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Fara lactoza
-
Fara conservanti
Descriere
Pâinea fără gluten de la Schär este o pâine tradițională fragedă și gustoasă, făcută cu aluat, ulei de măsline extravirgin, mei și făină de quinoa. Bucurați-vă de gustul pâinii tradiționale cu ingredientele obișnuite.
Mod de preluare
Se recomanda sa gusti cu carne, pui, branza sau orice preferi.
Precauții
Poate contine urme de soia si mustar.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc uscat si racoros ferit de lumina.
Ingrediente
Aluat 24% (făină de orez, apă), apă, amidon de cartofi, amidon de orez, făină de orez, făină de mei 5%, fibre vegetale (psyllium), făină de quinoa 3,3%, drojdie, sirop de orez, ulei de măsline extravirgin, ulei de floarea soarelui, miere, zahar, sare, agent de ingrosare: hidroxipropilmetilceluloza.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice5 G
-
Acizi grași saturați0.6 G
-
Carbohidrați / carbohidrați41 G
-
Zaharuri2.7 G
-
Fibre dietetice8.6 G
-
Proteinele2.9 G
-
Sare1.1 G
-
Valoare energetică237 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.