Pâine cu flori fără gluten BIO cu ceapă
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fără zahăr
-
Organic
-
Fara alergeni
-
Bio-eco
Descriere
Paine cu flori fara gluten cu ceapa BIO de la Le Pain Des Fleurs este ideala pentru un aperitiv sau pur si simplu cu masa, acest toast crocant iese in evidenta datorita aromei bogate a cepei gatite si usor caramelizate pe care o contine. O aromă care te va lăsa să-ți dorești mai mult!
Indicație
Rețetele simple și ușoare pentru prăjiturile noastre organice fără gluten și fără alergeni le fac echilibrate din punct de vedere nutrițional, ușoare și foarte digerabile.
Mod de preluare
Se recomanda ca aperitiv sau pentru a insoti o masa, un castron cu supa, o salata de vara sau o selectie de branzeturi.
Precauții
Mașinile și fabrica prelucrează, de asemenea, castane și nuci de cocos
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc uscat, ferit de lumina soarelui.
Ingrediente
Făină de porumb (53,7%), făină de porumb ecologică (53,7%), făină de orez (38%), făină de orez ecologic (38%), pudră de ceapă (6,3%), sare de mare, pudră de ceapă ecologică.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice1.4 G
-
Acizi grași saturați0.4 G
-
Carbohidrați / carbohidrați78.8 G
-
Zaharuri1.8 G
-
Fibre dietetice3 G
-
Proteinele9 G
-
Sare2.1 G
-
Valoare energetică370 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.