Ciabatta fara gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fara lactoza
-
Fara conservanti
Ciabatta fara gluten recenzii
Bază în 1 recenzie
-
5 stele1
-
4 stele0
-
3 stele0
-
2 stele0
-
1 stea0
Descriere
Pâinea ciabatta fără gluten de la Schär este pâine mică, precoaptă, fără gluten, proaspătă și crocantă.
Mod de preluare
Dam painea la cuptor pentru 10 minute.
Precauții
Poate contine urme de mustar.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Amidon de porumb, apa, aluat 12% (faina de orez, apa), faina de porumb, faina de orez, fibre vegetale (psyllium), agent de ingrosare: hidroxipropilmetilceluloza; drojdie, proteine din soia, ulei de floarea soarelui, ulei de masline extravirgin 0,9%, sare, acidulanti: acid citric, acid tartric.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice3.3 G
-
Acizi grași saturați0.6 G
-
Carbohidrați / carbohidrați42 G
-
Zaharuri3.9 G
-
Fibre dietetice6.8 G
-
Proteinele4.6 G
-
Sare1.2 G
-
Valoare energetică230 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.