Biscuiti cu cereale fara gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Fara ou
-
Fara lactoza
-
Fara conservanti
-
Fara ulei de palmier
Descriere
Plăcerea dimineții a biscuiților fără gluten cu ingrediente total naturale, fără arome artificiale sau conservanți și o combinație de făinuri de calitate: hrișcă, făină de castane, făină de quinoa și făină de in.
Biscuitele fără gluten Schär îți trezesc rezerva de energie ascunsă în fiecare dimineață. Faina de quinoa: are un continut foarte mare de proteine.
Indicație
Schär este o marcă de produse specifice fără gluten pentru persoanele cu boală celiacă care oferă diverse produse și rețete și sfaturi pentru persoanele celiace sau intolerante la gluten.
Mod de preluare
Ideal pentru a manca ca gustare, ca micul dejun sau ca acompaniament la mese.
Ingrediente
Amidon de porumb, ulei de floarea soarelui cu conținut ridicat de oleic, zahăr, fibre vegetale (psyllium, bambus), sirop de glucoză, agent de îngroșare: hidroxipropilmetilceluloză; făină de hrișcă 3,3%, făină de linte, făină de orez brun 2,2%, făină de castane 2,1%, drojdie, făină de porumb 1,8%, proteine din mazăre, făină de quinoa 1,3%, făină de in 1%, sare, arome naturale. FĂRĂ LACTOZĂ. FĂRĂ GRAU. Poate contine urme de soia.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice6.4 G
-
Acizi grași saturați0.6 G
-
Carbohidrați / carbohidrați74 G
-
Zaharuri5.4 G
-
Fibre dietetice10 G
-
Proteinele4.2 G
-
Sare1.9 G
-
Valoare energetică391 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.