Tartaleta organica cu cacao si quinoa fara gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Fara lapte
-
Bio-eco
Descriere
Tarta cu cacao si quinoa bio fara gluten de la Germinal este ideala pentru orice moment al zilei. Formularea făinii de orez oferă crustei o senzație crocantă, în timp ce umplutura de ciocolată îi conferă atingerea dulce perfectă.
Condiții de depozitare
A se pastra la temperatura camerei, ferit de lumina si la loc uscat.
Ingrediente
* Cremă de cacao 30% (* zahăr din trestie, * ulei de floarea soarelui, * alune de pădure, * 9% pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi, * unt de cacao, * extract de vanilie, emulgator: * lecitină de floarea soarelui), * făină de quinoa 12%, * făină de orez, * amidon de porumb, * amidon de cartofi, * zahăr din trestie, * sirop de glucoză-fructoză de porumb, * ouă, * ulei de floarea soarelui 5%, * ulei de shea, * făină de năut, * fibre de mere, agenți de creștere (tartrați de potasiu, carbonați de sodiu, carbonati de amoniu), sare, * amidon de orez, * aroma naturala de vanilie, agent de ingrosare: * guma guar.
* din agricultura ecologica IT-BIO-014 Agricultura UE/non-UE
Certificat
IT-BIO-014 Agricultură UE/non-UETabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice23 G
-
Acizi grași saturați3.5 G
-
Carbohidrați / carbohidrați68 G
-
Zaharuri28 G
-
Fibre dietetice2.4 G
-
Proteinele5.1 G
-
Sare0.6 G
-
Valoare energetică540 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.