Fursecuri organice cu cacao și vanilie fără gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Fara lactoza
-
Bio-eco
Descriere
Biscuiții Germinal cu cacao și vanilie bio fără gluten au o aromă plină, excelente pentru micul dejun. Aroma moale și rotundă a cacaoi se căsătorește cu parfumul produselor de patiserie fără gluten, dar bogate în aromă.
Mod de preluare
Se recomanda consumul dupa gust.
Precauții
Poate contine urme de soia.
Ingrediente
Zahăr de trestie*, făină de hrișcă*, ouă*, amidon de porumb*, amidon de orez*, ulei de floarea soarelui*, ulei de shea*, făină de orez*, cacao pudră slabă* (2,7%), fibre de mere*, agenți de creștere (tartrați de potasiu, carbonat de sodiu, carbonat de amoniu), sare, agent de îngroșare: gumă de guar*, aromă naturală de vanilie*.
*din agricultura ecologica.
Certificat
IT-BIO-014 Agricultură UE/non-UE
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică429 Kcal
-
Grăsimi lipidice12 G
-
Acizi grași saturați4 G
-
Carbohidrați / carbohidrați74 G
-
Zaharuri24 G
-
Fibre dietetice2.7 G
-
Proteinele5 G
-
Sare0.6 G
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.