Biscuiți organici din fulgi de ovăz integral fără gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Fara lactoza
-
Bio-eco
Descriere
Biscuiti Germinal fara Gluten cu fulgi de ovaz, realizati cu ingrediente din culturi organice.
Indicație
Formularea cu faina integrala de ovaz ne ofera o aroma prajita si un crocant delicios. Bogate in fibre si fara lapte, sunt ideale pentru a se combina cu orice tip de bautura vegetala la micul dejun sau gustare.
Mod de preluare
Se recomanda consumul dupa gust.
Condiții de depozitare
A se pastra la temperatura camerei, intr-un loc uscat si intunecat.
Ingrediente
La 100 g:
Zahăr din trestie*, făină de ovăz integral* (28%), fulgi de ovăz*(9%), ouă*, făină de orez*, ulei de floarea soarelui*, extract de rozmarin*, arome naturale, carbonați de sodiu, unt de cacao*, tartrați de potasiu, amoniu carbonați, lecitină de floarea soarelui, făină de orez integral.
*organic IT-BIO-014 Agricultură UE/non-UE
Certificat
IT-BIO-014 Agricultură UE/non-UETabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice18 G
-
Acizi grași saturați4 G
-
Carbohidrați / carbohidrați64 G
-
Zaharuri27 G
-
Fibre dietetice4 G
-
Proteinele7 G
-
Sare0 G
-
Valoare energetică456 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.