Biscuiți organici cu mere și scorțișoară fără gluten
Descriere
Fursecurile organice cu mere si scortisoara fara gluten sunt facute fara agenti de crestere, indulcite cu agave si fara ulei de palmier. Digestibilitate mai bună decât același produs cu gluten.
Indicație
Cu grăsime de cocos, bogată în acizi grași cu lanț mediu, grăsimi saturate sănătoase.
Cu scorțișoară, bogat în uleiuri esențiale.
Făina de nuci tigre oferă fibre, minerale precum fosfor, calciu și fier, vitamine și grăsimi sănătoase.
Făina de năut oferă fibre, este o sursă excelentă de proteine, furnizează carbohidrați cu eliberare lentă și conține, mai ales, magneziu și potasiu.
Cu sirop de agave, care reduce indicele glicemic al retetei.
Mod de preluare
Este recomandat sa le savurezi la micul dejun, gustare... sau in orice moment al zilei.
Precauții
Poate contine urme de susan.
Ingrediente
Făină de orez*, Amidon de porumb*, Ulei de cocos*, Ulei de floarea soarelui*, Sirop de agave*, Făină de năut*, Făină de nuci tigre*, Ou*, Măr deshidratat* (2,2%), Suc de mere concentrat* (1,9%), Sare, Scorțișoară* (0,1%), extract de rozmarin*.
*Produse din agricultura ecologica.
Certificat
ES-ECO-019-CT
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică452 Kcal
-
Grăsimi lipidice16.8 G
-
Acizi grași saturați3.5 G
-
Carbohidrați / carbohidrați66.5 G
-
Zaharuri39 G
-
Proteinele5.8 G
-
Sare0.3 G
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.