Biscuiți organici cu ciocolată și alune fără gluten
Descriere
Fursecurile Bio Fără Gluten cu ciocolată și alune sunt făcute fără agenți de creștere, îndulcite cu agave și fără ulei de palmier. Digestibilitate mai bună decât același produs cu gluten.
Indicație
Cu grăsime de cocos, bogată în acizi grași cu lanț mediu, grăsimi saturate sănătoase.
Cu alune de padure, bogate in grasimi sanatoase si micronutrienti.
Făina de nuci tigre oferă fibre, minerale precum fosfor, calciu și fier, vitamine și grăsimi sănătoase.
Făina de năut oferă fibre, este o sursă excelentă de proteine, furnizează carbohidrați cu eliberare lentă și conține, mai ales, magneziu și potasiu.
Cu sirop de agave, care reduce indicele glicemic al retetei.
Cu ciocolata, care pe langa faptul ca este antioxidanta si multe alte lucruri. Cui nu-i place ciocolata?
Mod de preluare
Este recomandat sa le savurezi la micul dejun, gustare... sau in orice moment al zilei.
Precauții
Poate contine urme de susan si lapte/lactoza.
Ingrediente
Făină de orez*, amidon de porumb*, ulei de nucă de cocos*, ulei de floarea soarelui*, sirop de agave*, fulgi de ciocolată* (pastă* și unt de cacao*, zahăr*, vanilie) (7,8%), făină de năut*, făină de nuci tigre*, ou *, alune* (2,3%), cacao*, sare, extract de rozmarin*.
*Produse din agricultura ecologica.
Certificat
ES-ECO-019-CT
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică482 Kcal
-
Grăsimi lipidice24.5 G
-
Acizi grași saturați8.3 G
-
Carbohidrați / carbohidrați56.2 G
-
Zaharuri30.6 G
-
Proteinele6.7 G
-
Sare0.3 G
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.