Biscuiti Maria fara gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fara ou
-
Fara lactoza
-
Vegetarian1
-
Fara nuci
Descriere
Biscuiții Maria fără gluten de la Gullón sunt prăjituri delicioase făcute după rețeta originală, dar fără gluten!
Mod de preluare
Este recomandat să le gustați în mușcături, înmuiate în băutura preferată de legume sau ca topping într-un desert... savurați-le cum preferați!
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros, uscat, ferit de lumina soarelui. Odată deschis, păstrați în aceleași condiții și închideți după fiecare utilizare.
Ingrediente
Făină de porumb, Ulei vegetal (floarea soarelui cu conținut ridicat de oleic), zahăr, amidon de porumb, sirop de glucoză, fructoză de porumb, făină de orez, făină de soia, fibră de porumb, fibre de mazăre, sare, agenți de creștere (carbonat acid de sodiu și carbonat acid de amoniu), emulgator ( lecitina din soia).
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică474 Kcal
-
Grăsimi lipidice19 G
-
Acizi grași saturați2 G
-
Carbohidrați / carbohidrați68 G
-
Zaharuri20 G
-
Fibre dietetice4.8 G
-
Proteinele5.3 G
-
Sare0.9 G
-
Acizi grași mononesaturați14 G
-
Acizi grași polinesaturați3 G
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.