Biscuiti Maria fara gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
Descriere
Biscuiții Maria fără gluten de la Schär sunt prăjituri delicioase de gustat sau de mâncat în orice moment al zilei.
Indicație
Schär este o marcă de produse specifice fără gluten pentru persoanele cu boală celiacă care oferă diverse produse și rețete și sfaturi pentru persoanele celiace sau intolerante la gluten.
Precauții
Poate contine urme de soia si lupin. Fara grau.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Amidon de porumb, făină de porumb, zahăr, ulei de palmier, amidon de tapioca modificat, ou, unt (lapte), lapte praf integral, sirop de glucoză, sirop de zahăr, amidon de porumb modificat, emulgator: esteri monoacetiltartric și diacetiltartric ai monogliceridelor și digliceridelor acizilor grași; agenţi de ridicare: bicarbonat de amoniu, bicarbonat de sodiu; sare, aromă naturală, acidulant: acid citric.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice14 G
-
Acizi grași saturați7.8 G
-
Carbohidrați / carbohidrați77 G
-
Zaharuri13 G
-
Fibre dietetice2.6 G
-
Proteinele2.4 G
-
Sare0.8 G
-
Valoare energetică449 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.