Biscuiți fără gluten María Noglut
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Fara lactoza
Descriere
Biscuiții Maria Noglut fără gluten de la Santiveri sunt o prăjitură simplă și delicioasă, care conține un amestec de ingrediente atent selectate, făină de porumb și orez, zahăr integral din trestie și ulei de măsline și floarea soarelui.
Mod de preluare
Se recomanda dupa gustul consumatorului.
Precauții
Poate contine urme de soia.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Amidon de porumb, zahăr brun din trestie integrală, făină de orez, uleiuri vegetale (floarea soarelui, măsline) (11,5%), maltodextrină, făină de porumb, gelifiant (fosfat de amidon acetilat), proteină din mazăre, dextrină de porumb, agenți de creștere (bicarbonat de amoniu, bicarbonat de sodiu), bitartrat de potasiu), fibre de citrice, emulgator (lecitină de floarea soarelui), aromă, antioxidant (extract bogat în tocoferoli).
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice12 G
-
Carbohidrați / carbohidrați78 G
-
Zaharuri19 G
-
Fibre dietetice1.5 G
-
Proteinele6.6 G
-
Sare0.38 G
-
Valoare energetică451 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.