Biscuiti cu fulgi de ovaz fara gluten cu cacao
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Fara lactoza
-
Bio-eco
Descriere
Biscuiți Germinal fără Gluten cu fulgi de ovăz cu cacao, fabricați cu ingrediente din culturi ecologice.
Indicație
Formularea cu faina integrala de ovaz ne ofera o aroma prajita si crocanta care se combina in mod exceptional cu dulceata cacaoi. Bogate in fibre si fara lapte, sunt ideale pentru a se combina cu orice tip de bautura vegetala la micul dejun sau gustare.
Mod de preluare
Se recomanda consumul dupa gust.
Precauții
Poate contine urme de nuci.
Condiții de depozitare
A se pastra la temperatura camerei, intr-un loc uscat si intunecat.
Ingrediente
Făină de ovăz integral 28%*, zahăr din trestie*, făină de orez*, ulei de floarea soarelui 9%*, ouă*, amidon de orez*, unt de cacao*, pudră de cacao slabă 3%*, extract de vanilie*, sare, agenți de fermentare (tartrați de potasiu), carbonați de sodiu, carbonați de amoniu), emulgator: lecitină de floarea soarelui, antioxidant: extract de rozmarin*. * fermă organică. Poate contine urme de nuci.
Certificat
IT-BIO-014 Agricultură UE/non-UE
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice16 G
-
Acizi grași saturați3.5 G
-
Carbohidrați / carbohidrați66 G
-
Zaharuri26 G
-
Fibre dietetice5 G
-
Proteinele7 G
-
Sodiu1 G
-
Sare0.52 G
-
Valoare energetică449 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.