Biscuiti cu cacao si alune fara gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
Descriere
Biscuiții Le Veneziane cu cacao și alune fără gluten sunt prăjituri delicioase cu cacao și alune pentru cele mai rafinate palate, excelente pentru o după-amiază relaxantă de odihnă.
Indicație
Noua linie de fursecuri fara gluten Le Veneziane se remarca prin calitatea materiilor prime folosite si intelepciunea patiseriilor care transforma prajiturile in produse de patiserie autentice.
Mod de preluare
Este recomandat să-l savurezi ca o gustare în orice moment al zilei.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Făină de porumb (31,1%), zahăr, făină de orez, sirop de glucoză, unt, ulei vegetal de palmier, fulgi de ciocolată (zahăr, masă de cacao (48%), unt de cacao (1,5%), emulgator: lecitină de soia, aromă), maltodextrină cacao pulbere 1,8% Alune tocate (1,8%), Fibre vegetale, Inulina, Agenti de crestere (carbonat de amoniu, hidrogen de sodiu carbonatat, difosfat), Sare, Arome, Emulgator: lecitina de soia.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice18.92 G
-
Acizi grași saturațiG
-
Carbohidrați / carbohidrați68.61 G
-
ZaharuriG
-
Fibre dieteticeG
-
Proteinele4.78 G
-
SareG
-
Valoare energetică471 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.