Biscuiți bio cu hrișcă și quinoa fără gluten
Economisește cu aceste pachete
Biscuiți bio cu hrișcă și quinoa fără gluten recenzii
Bază în 1 recenzie
-
5 stele1
-
4 stele0
-
3 stele0
-
2 stele0
-
1 stea0
Descriere
Biscuiții bio cu hrișcă și quinoa fără gluten sunt pâine prăjite organice crocante și ușoare, făcute cu hrișcă, orez și quinoa. Digestibilitate mai bună decât același produs cu gluten.
Indicație
Făina de hrișcă este bogată în proteine și fibre de înaltă calitate, care activează circulația, este utilă pentru sistemul nervos și pentru fragilitatea capilară.
Faina de quinoa este bogata in proteine, fibre, vitamine si minerale.
Nicio făină nu are tratamente chimice sau de albire.
Mod de preluare
Se recomanda sa le consumi singure sau sa le ungi cu crema sau pateul preferat.
Precauții
Poate contine urme de nuci si soia.
Ingrediente
Făină de hrișcă* (70%), făină de orez*, făină de quinoa* (3%), sare de mare.
*Produse din agricultura ecologica.
Certificat
IT-BIO-014
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice2.3 G
-
Acizi grași saturați0.2 G
-
Carbohidrați / carbohidrați74.3 G
-
Zaharuri1.3 G
-
Fibre dietetice8.4 G
-
Proteinele9.6 G
-
Sare1.2 G
-
Valoare energetică363 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.