Batoane de ciocolata fara gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Fara lactoza
-
Fara ulei de palmier
Descriere
Batoanele de ciocolată fără gluten de la Schär sunt crocante și nu conțin lactoză, gluten sau ulei de palmier.
Indicație
Schär este o marcă de produse specifice fără gluten pentru persoanele cu boală celiacă care oferă o varietate de produse și rețete și sfaturi pentru persoanele celiace sau intolerante la gluten.
Precauții
Poate contine urme de proteine din lapte si alte nuci. Fara lactoza. Fara grau.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Crema de cacao 32g: zahar, uleiuri si grasimi vegetale (ulei de rapita, unt de cacao*, ulei de floarea soarelui), alune de padure 10%, pudra de cacao degresata* 8,8%, emulgator: E-322 (soia); aroma naturala de vanilie.
Batoane 20g: amidon de cartofi, făină de orez, amidon de porumb modificat, făină de hrișcă, margarină vegetală [uleiuri și grăsimi vegetale în proporții variabile (ulei de floarea soarelui cu conținut ridicat de oleic, unt de shea, ulei de soia, ulei de rapiță), apă, sare, suc de lămâie, emulgator : E-471]; drojdie, sirop de glucoza-fructoza, zahar, sare, agent de ingrosare: E-464; emulgator: E-472e; agent de creștere: E-503; aromă naturală.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice23 G
-
Acizi grași saturați3.7 G
-
Carbohidrați / carbohidrați68 G
-
Zaharuri36 G
-
Proteinele3.7 G
-
Sare0.8 G
-
Valoare energetică496 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.