Biscuiți fără gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
Descriere
Biscottii Proceli fără Gluten au o valoare nutritivă ridicată, care furnizează proteine, vitamine și minerale.
Indicație
Ideal pentru mic dejun, aperitive și tartine. Biscuiții noștri crocanți și rezistenți sunt făcuți cu porumb, dublu prăjiți.
Mod de preluare
Se recomanda consumul la mijlocul diminetii sau la mijlocul dupa-amiezii, cu unt si dulceata. Savurați-le ca tartine pentru a le împărtăși cu familia și prietenii: untiți-le cu cremă de brânză sau pateu și decorați-le după bunul plac, toată lumea le va iubi.
Ingrediente
Amidon de porumb, apă, zahăr, ou, ulei de floarea soarelui, gumă xantan, drojdie, sare, E472e, E450, E500, acid ascorbic.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice7.9 G
-
Acizi grași saturați4.4 G
-
Carbohidrați / carbohidrați75 G
-
Zaharuri9 G
-
Fibre dietetice6.6 G
-
Proteinele2.4 G
-
Sare2.35 G
-
Valoare energetică394 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.