Baza de pizza organica fara gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Bio-eco
Descriere
Baza de pizza organica fara gluten.
Indicație
2 bucati de pizza per pachet
Digestibilitate mai bună decât același produs cu gluten
Făcut cu aluat
Făcut cu un amestec de făinuri hrănitoare
Făină de hrișcă, bogată în proteine și fibre de calitate superioară, activând circulația, utilă pentru sistemul nervos și pentru fragilitatea capilară
Faina de quinoa este bogata in proteine, fibre, vitamine si minerale
Fabricat din făină de năut, oferă fibre, este o sursă excelentă de proteine, furnizează carbohidrați cu eliberare lentă și conține, mai ales, magneziu și potasiu.
Aluat bogat în ulei de măsline virgin
Contine fibre sanatoase, cu efect prebiotic
Fiind un produs organic, nu există îngrășăminte, pesticide, aditivi sintetici sau conservanți chimici.
Făinuri fără tratamente chimice sau de albire
Mod de preluare
Adăugați ingredientele după gust și gătiți în cuptorul preîncălzit la 190°C timp de 8-10 min.
Precauții
Produs vegan. Poate contine urme de susan. Fără gluten, ouă, lapte/lactoză, nuci, soia și alune.
Ingrediente
Făinuri (amidon de porumb*, hrișcă* [7%], teff* [1%], quinoa*, năut*), apă, ulei de măsline virgin*, gumă xantan, sirop de agave*, fibre vegetale prebiotice* (2%), sare, drojdie si fermenti*, faina de guar.
*Produse din agricultura ecologica.
Certificat
ES-ECO-019-CT
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică281.9 Kcal
-
Grăsimi lipidice4.9 G
-
Acizi grași saturați2.6 G
-
Carbohidrați / carbohidrați54.8 G
-
Zaharuri3.3 G
-
Fibre dietetice4.1 G
-
Proteinele2.6 G
-
Sare2 G
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.