Baza de pizza fara gluten
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Fara lactoza
-
Organic
-
Fara ulei de palmier
-
Bio-eco
Descriere
Baza de pizza fără gluten Schnitzer este un produs de bază subțire, cu găuri mici la suprafață. Moale și mediteraneeană.
Indicație
Baza de pizza fara gluten este un aliment organic, cu calitate nutritiva si aroma maxima.
Mod de preluare
Se recomanda coacerea timp de 10 minute in cuptorul preincalzit la 190 de grade Celsius.
Precauții
Poate conține urme de Lupin, Ouă, Susan, Soia și derivații acestora.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Amidon de porumb organic (34%), apă, făină de porumb organic (15%), aluat fermentat de orez organic, ulei de floarea soarelui organic, făină de orez organic, coajă organică de semințe de psyllium, proteină organică de mazăre, făină de porumb organică semințe de in organic, dextroză organică, sare de mare, Crema de tartru organica, Tartrat de potasiu, Drojdie chimica, Fibra organica de mere, Faina de guar organica, Xanthan, Condimente organice, Aroma naturala.
Certificat
DE-OKO-003Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică281 Kcal
-
Grăsimi lipidice5.3 G
-
Acizi grași saturați0.8 G
-
Carbohidrați / carbohidrați51 G
-
Zaharuri2.3 G
-
Fibre dietetice5.8 G
-
Proteinele4.3 G
-
Sare1.6 G
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.