Baton de cereale fara gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
Descriere
Batonul de cereale fără gluten de la Schär este un baton de cereale fără gluten delicios și sănătos, care nu numai că oferă o combinație nutritivă valoroasă de fibre, carbohidrați și zaharuri simple din cea mai bună miere, dar oferă și 12 vitamine vitale.
Indicație
Toate componentele sale asigură energia necesară pentru întreaga zi și, în același timp, asigură organismului tot ce are nevoie, fie la școală, la serviciu, în timpul liber sau în călătorii.
Mod de preluare
Se recomanda gustarea in orice moment al zilei.
Precauții
Poate contine urme de alte nuci.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc uscat si racoros ferit de lumina.
Ingrediente
Ciocolata cu lapte 19% (zahăr, unt de cacao*, lapte praf integral, masă de cacao*, emulgator: lecitină de soia; aromă), sirop de glucoză-fructoză, fulgi de porumb 14% (porumb, sare, zahăr, emulgator: lecitină de floarea soarelui), hrișcă fulgi 13%, oligofructoză, fulgi de mei 8,5%, orez umflat 4,2%, grăsime de palmier, lapte praf degresat, migdale 2,8%, făină de orez, miere 2,1%, vitamine (A, D, E, C, tiamină B1, riboflavină B2, niacina B3, B6, acid folic B9, B12, biotină B8, acid pantotenic B5).
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice13 G
-
Acizi grași saturați6.5 G
-
Carbohidrați / carbohidrați62 G
-
Zaharuri28 G
-
Fibre dietetice12 G
-
Proteinele7.6 G
-
Sare0.33 G
-
Valoare energetică419 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.