tamari mild
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fara zahar adaugat
-
Fara drojdie
-
Bio-eco
Descriere
Acest delicios tamari (sos de soia) este făcut din boabe de soia organice. Un sos economic, fără gluten, care fermentează timp de 9 luni în Japonia. Utilizați-l în marinate, supe și sosuri.
Indicație
Acest sos de soia este făcut de producătorul nostru japonez experimentat, din boabe de soia, koji (începător de fermentație), shochu (distilat de sake pe bază de orez) și sare de mare.
Scopul final este de a echilibra aroma sosului, astfel încât toate cele cinci arome să vină împreună.
Acest lucru se întâmplă în timpul perioadei de fermentație, care durează 9 luni.
Este un sos fără gluten foarte bun și economic, care ridică toate preparatele orientale și europene la un nivel superior.
Utilizați-l în marinate, sosuri, supe (miso) și sosuri.
Încearcă și tamari-ul nostru (fermentat timp de 18 luni).
Bine de stiut:
- Are o aromă echilibrată
- Fabricat după o rețetă tradițională japoneză
- Fermentează timp de 9 luni
- Este delicios în tot ce poate fi puțin mai sărat!
- Facut in Japonia
Mod de preluare
Utilizați ca înlocuitor de sare, ca sos pentru sushi sau ca bază pentru sosuri sau dressing-uri.
Precauții
Conține: soia.
Condiții de depozitare
Dupa deschidere se pastreaza la frigider pana la data expirarii.
Ingrediente
Apă, boabe de soia*, sare de mare, shochu* sărat (apă, orez*, sare, ferment koji), ferment koji (Japonia).
* = agricultura ecologica
Certificat
NL-BIO-01Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.2 G
-
Acizi grași saturațiG
-
Carbohidrați / carbohidrați8.3 G
-
Zaharuri3.4 G
-
Fibre dieteticeG
-
Proteinele9.8 G
-
Sare14.5 G
-
Valoare energetică74 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.