Salud Viva
pectina de mere
26,88 LEI Msrp Price 28,61 LEI
Ai nevoie de ajutor?

pectina de mere

45 G
Recenzie magazin (4.70 / 5) EXCELENT
Pectina de mere este folosită ca agent de gelifiere pentru legume pentru a face gemuri și jeleuri de fructe.
Vizualizați descrierea
26,88 LEI Msrp Price 28,61 LEI
În stoc
Cumpără-l astăzi și primește-l de la
Nu putem confirma data livrării. Contactați-ne pentru mai multe informații.

Puncte de fidelitate

Prin achiziționarea acestui produs, poți obține pentru următoarea ta comandă până la

puncte = dezmembrare

Cum funcționează?

Naturitas Club Câștigă puncte de fiecare dată când faci o achiziție Plasați comanda dvs. și veți obține 5 puncte de discount pentru fiecare LEI cheltuită. 1 LEI cheltuit = 5 puncte

Naturitas Club Primește puncte suplimentare pentru alte acțiuni Completează-ți profilul, abonează-te la newsletter-ul nostru sau evaluează produsele pe care le-ai comandat. Vei câștiga până la 50 de puncte pentru fiecare acțiune

Naturitas Club Răscumpără-ți punctele la următoarea comandă Și... primești o reducere automată când finalizezi comanda! 100 puncte: reducere de 1 LEI

Recenzie magazin (4.70 / 5) EXCELENT
  • Plată sigură cu:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Retururi

Puteți returna produsul dacă nu a fost folosit și este în ambalajul său original.în termen de 14 zile de la data livrării confirmate al comenzii.

Vă vom explica cum funcționează returnările de comenzi pas cu pas:

  1. Vă rugăm să contactați departamentul nostru de servicii pentru clienți, indicând numărul comenzii.
  2. Împachetează și pregătește coletul.
  3. Livrați pachetul către transportator.
  4. Așteptați pentru restituirea sumei pe metoda dvs. de plată.

Cum pot solicita o rambursare?

Descriere

Întrebări și Răspunsuri (2)

Descriere

Pectina de mere este folosită ca agent de gelifiere pentru legume pentru a face gemuri și jeleuri de fructe.

Indicație

Pectinele sunt polizaharide naturale care se găsesc în pereții celulelor plantelor. Sunt deosebit de sensibili la 3 factori: PH (cu cât aciditatea este mai mare, cu atât gelificarea este mai mare), zahăr (de la 10 la 80%) și calciu (prezența ionilor de calciu în lapte).

Mod de preluare

Se recomandă să dispersați pectina în apă rece, să o amestecați mai întâi cu celelalte ingrediente uscate și să turnați peste lichidul de folosit puțin câte puțin folosind turmixul. Se mai poate dispersa in ulei, siropuri de zahar, lichioruri etc.

Dacă vrem să o dizolvăm mai bine, o putem încălzi până la 80-85º C. Apa tare necesită mai mult timp de gătire Gelificarea pectinei, datorită acțiunii calciului din produsele lactate, are loc în timpul răcirii. Textura finala va fi obtinuta dupa 24 de ore. Aproximativ 3 g de pectină corespund unei foi de gelatină

Caracteristica sa principală este luminozitatea și transparența și capacitatea sa de a rezista la procesele de îngheț și dezgheț. Dozele sale sunt de 3% în apă rece și de 6 până la 8% în apă caldă.

Precauții

Poate contine urme de nuci si susan.

Condiții de depozitare

A se pastra la loc racoros (sub 18ºC), uscat, ferit de razele soarelui si izolat de sol.

Ingrediente

Pectină de mere neamidată.*
(*) Special pentru rețete organice.

SKU: LP-0193548
QY6E18RQ

Tabel nutrițional

  • Pentru 100 Grame
  • Grăsimi lipidice
    1 G
  • Acizi grași saturați
    1 G
  • Carbohidrați / carbohidrați
    25 G
  • Zaharuri
    25 G
  • Fibre dietetice
    65 G
  • Proteinele
    1 G
  • Sare
    G
  • Valoare energetică
    239 Kcal

Specificații

  1. Nu există întrebări pentru acest articol încă.

Întrebări și Răspunsuri

2 întrebări

Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.