Frământați ovăz organic
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
Amasake cu fulgi de ovăz este o cremă dulce și delicioasă. Fermentarea cerealelor se realizează prin adăugarea de koji, un ferment care transformă ovăzul în această cremă delicioasă, fără a folosi enzime artificiale. Amasake-ul de la La Finestra sul Cielo este realizat după metoda artizanală japoneză.
Mod de preluare
Se recomanda a fi consumat ca desert sau adaugand fructe, dulceata de fructe, crema de alune sau crema de migdale. Poate fi folosit și ca bază pentru prepararea budincii sau a dulciurilor.
Precauții
Poate contine urme de nuci si susan.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Odată deschis, se păstrează la frigider și se consumă în 5 zile.
Ingrediente
Apă, ovăz* (24%), Koji* (17%) (orez*, aspergillus oryzae), sare de mare albă (0,2%).
(*) Fermă organică.
Certificat
CZ-BIO-001
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică141 Kcal
-
Grăsimi lipidice2.1 G
-
Acizi grași saturați0.4 G
-
Carbohidrați / carbohidrați27 G
-
Zaharuri12 G
-
Fibre dietetice3 G
-
Proteinele3.6 G
-
Sare0.25 G
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.