Crema de caju fermentata organic
Valori ale produsului
-
Nepasteurizat
-
Bio-eco
Descriere
Crema de caju fermentată organic Variet este un piure de nuci fermentate, bogat în probiotice. Fermentarea îi îmbunătățește conținutul nutrițional, făcând proteinele și fibrele sale mai digerabile. Cu o aromă ușor acidă, se folosesc ca tartina sau ca ingredient la prepararea sosurilor, dressing-urilor, cremelor, smoothie-urilor, înghețatei...
Mod de preluare
Se recomanda sa guste dupa dorinta consumatorului ca tartina sau ca ingredient in prepararea diverselor retete dulci si sarate.
Precauții
Poate contine urme de susan, arahide si alte nuci.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Caju*, Ferment probiotic vegetal.
(*) Fermă organică.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice44 G
-
Acizi grași saturați8 G
-
Carbohidrați / carbohidrați30.19 G
-
Zaharuri6 G
-
Fibre dietetice3.3 G
-
Proteinele18.2 G
-
Sare0.03 G
-
Valoare energetică582 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.