Pulbere de alge marine agar
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Produs 100% natural
Descriere
Pudra Agar Agar cu alge marine de la Porto Muiños este jeleul mării. Se foloseste ca agent de ingrosare, stabilizator si gelificant in: gemuri, jeleuri, sucuri, compoturi, prajituri, creme, creme, inghetate, maioneze si alte sosuri. Se remarcă prin conținutul ridicat de fibre.
Mod de preluare
Se recomandă turnarea pulberii de Agar Agar peste apă și agitarea până la dispersarea completă. Se încălzește până la fierbere și se amestecă pentru a se dizolva complet. Lasa sa se raceasca. Gelatina Agar Agar își menține textura la temperatura camerei. Fâșiile de Agar Agar pot fi hidratate și consumate în salate.
- Textura foarte moale 0,8 g / 500 ml (0,16%)
- Textura moale 1,5 g / 500 ml (0,3%)
- Textura tare 5 g / 500 ml (1%)
- Textura foarte tare 7 g / 500 ml (1,4%)
Precauții
Potrivit pentru publicul larg, cu excepția : sugari și copii mici.
Condiții de depozitare
A se pastra ermetic la loc racoros (intre 2-30°C) si uscat. A se păstra departe de orice sursă de miros. Odată deschis, se păstrează la loc uscat și se consumă înainte de data de consum.
Ingrediente
Salată verde, Alge Agar-Agar, Wakame, Nori.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.5 G
-
Acizi grași saturați0.1 G
-
Carbohidrați / carbohidrați2.7 G
-
Zaharuri0.5 G
-
Fibre dietetice85 G
-
Proteinele0.5 G
-
Sare0.45 G
-
Valoare energetică188 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.