Pulbere de agar-agar
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fara zahar adaugat
-
Fara drojdie
-
Fara sare adaugata
-
Bio-eco
Descriere
Agar-agar, cunoscut și sub numele de kanten, este un agent de gelifiere organic produs din alge roșii. Este un înlocuitor vegan al gelatinei (țesut animal). Ideal pentru un cheesecake delicios, jeleu sau budincă.
Indicație
Agar-agar este un agent de gelifiere vegan și organic cu o putere de legare enormă. O poți compara cu gelatina, dar agar-agar este și mai puternic. Agar-agar este fabricat 100% din alge roșii și este cunoscut și sub numele de kanten. Puteți face cu ea cheesecake-uri vegane delicioase sau jeleu (fără zahăr). Adăugați agar agar când lichidul este cald, altfel se pot forma cocoloașe. Deoarece agar se gelifică la temperatura camerei, este important să lucrezi rapid!
Mod de preluare
Se recomanda ca pentru consistenta medie sa folositi 3-4g la 500ml cu lichid diluat. Pentru o consistență tare folosiți 5-8 g la 500 ml iar pentru o consistență moale folosiți 1,5 g la 500 ml. Adăugați la amestec când lichidul este cald și amestecați rapid pentru a evita cocoloașele. Se lasa sa fiarba aproximativ 2 minute. Lasă să stea 1-4 ore.
Condiții de depozitare
După deschidere, păstrați etanș într-un loc uscat, întunecat, la temperatura camerei (maximum 20°C).
Ingrediente
Alge marine uscate (roșii)* (Spania)
(*) Fermă organică.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidiceG
-
Acizi grași saturațiG
-
Carbohidrați / carbohidrați1 G
-
ZaharuriG
-
Fibre dietetice77 G
-
ProteineleG
-
Sare0.6 G
-
Valoare energetică158 Kcal
-
Sodiu240 Mg
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.