Ferment de iaurt Bifidus
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
Ferment Powder to Make Natali Iaurt desert fermentat realizat conform recomandărilor noastre garantează aportul acestei doze de „bifidus”. Plicul cu doză dublă vă permite să faceți 8 deserturi fermentate.
Indicație
Pentru a beneficia de un efect pozitiv asupra florei intestinale, se recomanda consumul unei doze zilnice cuprinse intre 1 si 5 miliarde de bacterii probiotice. Bifidobacteriile sunt bacterii benefice pentru sănătatea noastră care combat chiar și alte bacterii potențial dăunătoare. Aportul de probiotice nu numai că ne ajută să ne menținem sănătatea microbiotei intestinale, dar, de asemenea, pot îmbunătăți absorbția nutrienților, printre altele.
Mod de preluare
Se recomandă utilizarea a 1/2 litru de lapte animal (pentru o doză de plic).
Timp de preparare: 2 min.
Fermentare: 8 ore in medie la iaurt (consultati instructiunile producatorului pentru timpul de incubatie in functie de iaurt).
Utilizați ustensile perfect curate. Dizolvați fermentul în 2 linguri de lapte și apoi turnați treptat laptele rămas. Adaugă, după rețetele tale, zahăr, dulceață, arome... Se toarnă în borcane și se da în iaurt în medie 8 ore. Odată terminat, puneți-l la frigider și lăsați-l să se răcească câteva ore înainte de a-l încerca.
Condiții de depozitare
De preferință se păstrează sub +18 °C pentru o mai bună eficiență a fermentației. Deserturile fermentate pot fi păstrate 2-3 zile la frigider.
Ingrediente
Lapte praf organic, Bifidobacterium Lactis, Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus Bulgaricus.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice13 G
-
Carbohidrați / carbohidrați0.1 G
-
Zaharuri46 G
-
Proteinele30 G
-
Sare0.49 G
-
Valoare energetică316 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
5 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.