Fâșii de agar-agar cu alge marine
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fara conservanti
Descriere
Este gelatina marina de cea mai inalta calitate. Această fibră solubilă extrasă din algele Gelidium sesquipedale, are o aromă neutră. Datorită purității sale mari, este folosit și în cercetare (microbiologie). 100% vegetal. Satios si sarac in calorii.
Mod de preluare
Se recomandă consumul în următoarele moduri:
Pentru a face gelatina se fierb 9 fasii (aproximativ 2-3 grame) la 1/2 litru de lichid (apa, lapte, shake-uri, smoothie-uri, dulceturi, jeleuri, supa sau piure) timp de 15 minute. Se lasa la racit intr-o forma.
Pentru o consistenta de flan, 9 fasii la litru. Se lasa la racit.
La deserturi, odata fierte, se pune fierbinte in forme cu fructe tocate, prajituri, smantana, flan, creme, inghetata. Se lasa la racit.
Mâncăruri sărate: supe groase, piureuri, sosuri sau prăjituri sărate.
În salate: înmuiați fâșiile pentru câteva minute și adăugați.
Condiții de depozitare
Păstrați într-o pungă închisă.
Ingrediente
Alge marine agar-agar.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.2 G
-
Acizi grași saturați0.1 G
-
Carbohidrați / carbohidrați0.4 G
-
Zaharuri0.5 G
-
Fibre dietetice79.4 G
-
Proteinele0.4 G
-
Sare1.03 G
-
Valoare energetică164 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.