Agar agar organic Agent de gelifiere pentru alimente vegetale
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Ecocert
-
Bio-eco
Descriere
100% gelatină vegetală.
Indicație
Agar-agar este un gelifiant natural pentru alimente vegetale, extras din alge roșii sălbatice (Gelidium sesquipedale).
Mod de preluare
Este indicat să diluați pulberea înainte de fierbere.
Amestecați agar-agarul în puțină apă rece.
Se toarnă în forme și se lasă să se răcească pentru ca gelul să înghețe. Se desface si se serveste rece.
Ingrediente
100% Agar-agar*.
*Ingredient din agricultura ecologica
Certificat
FR-BIO-01 Agricultura franceză.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.5 G
-
Acizi grași saturațiG
-
Carbohidrați / carbohidrați0.5 G
-
ZaharuriG
-
Fibre dieteticeG
-
Proteinele2.7 G
-
SareG
-
Valoare energetică15 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
2 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.