Ciocolata Peru 81% Eco fara zaharuri adaugate si fara indulcitori
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fara aditivi
-
Fara indulcitori
-
Fara zahar adaugat
-
100% fara plastic
-
Bio-eco
Descriere
Baton organic de ciocolată neagră 81% cacao (Peru), din regiunea Alto Piura. Specialitate cu un procent mare de cacao, fara zaharuri adaugate si fara indulcitori.
Indicație
Ciocolata organica facuta cu cacao fina din soiul Criollo.
Blanxart creează ciocolate exclusiv cu cacao de origine unică, pentru a spori unicitatea fiecărei rețete. În urma procesului Bean to Bar, Blanxart controlează întregul proces: de la selecția cacaoului în plantațiile mici, prăjirea lentă artizanală în unitățile noastre, până la ambalarea batonului de ciocolată.
Mod de preluare
Următoarea ordine a feței este recomandată pentru a vă bucura de întreaga personalitate a acestei tablete: Observați culoarea și luminozitatea acesteia. Miroși și detectează primele nuanțe. Deschide-l și auzi un zgomot curat. Gustă-l și identifică din plin aromele
Precauții
Poate contine urme de nuci, lapte si soia.
Condiții de depozitare
Se recomanda pastrarea intr-un loc racoros si uscat, intre 15 si 18ºC. Având în vedere calitățile produsului, evitați frigiderul, dacă este posibil. Ciocolata neagra are o perioada de valabilitate de 2 ani de la fabricare.
Ingrediente
Cacao*, Fibre vegetale* (agave) (19%), Unt de cacao*, Pudră de cacao*. Cacao: minim 81%.
(*) Fermă organică.
Certificat
ES-ECO-019-CT
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Valoare energetică553 Kcal
-
Grăsimi lipidice46.4 G
-
Acizi grași saturați28.7 G
-
Carbohidrați / carbohidrați8.2 G
-
ZaharuriG
-
Fibre dieteticeG
-
Proteinele10.2 G
-
Sare0.01 G
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.