Blanxart
Ciocolata neagra Peru 100% Eco
15,12 LEI
Ai nevoie de ajutor?

Ciocolata neagra Peru 100% Eco

75 G
Recenzie magazin (4.70 / 5) EXCELENT
Pasta de cacao organica 100% cacao (Peru), din regiunea Alto Piura. Este specialitatea Blanxart cu cel mai mare procent de cacao, caracterizată prin puritatea sa.
Vizualizați descrierea
15,12 LEI
În stoc
Cumpără-l astăzi și primește-l de la
Nu putem confirma data livrării. Contactați-ne pentru mai multe informații.

Puncte de fidelitate

Prin achiziționarea acestui produs, poți obține pentru următoarea ta comandă până la

puncte = dezmembrare

Cum funcționează?

Naturitas Club Câștigă puncte de fiecare dată când faci o achiziție Plasați comanda dvs. și veți obține 5 puncte de discount pentru fiecare LEI cheltuită. 1 LEI cheltuit = 5 puncte

Naturitas Club Primește puncte suplimentare pentru alte acțiuni Completează-ți profilul, abonează-te la newsletter-ul nostru sau evaluează produsele pe care le-ai comandat. Vei câștiga până la 50 de puncte pentru fiecare acțiune

Naturitas Club Răscumpără-ți punctele la următoarea comandă Și... primești o reducere automată când finalizezi comanda! 100 puncte: reducere de 1 LEI

Recenzie magazin (4.70 / 5) EXCELENT
  • Plată sigură cu:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Retururi

Puteți returna produsul dacă nu a fost folosit și este în ambalajul său original.în termen de 14 zile de la data livrării confirmate al comenzii.

Vă vom explica cum funcționează returnările de comenzi pas cu pas:

  1. Vă rugăm să contactați departamentul nostru de servicii pentru clienți, indicând numărul comenzii.
  2. Împachetează și pregătește coletul.
  3. Livrați pachetul către transportator.
  4. Așteptați pentru restituirea sumei pe metoda dvs. de plată.

Cum pot solicita o rambursare?

Valori ale produsului

  • Vegetarian
  • Fara gluten
  • Fara aditivi
  • 100% fara plastic
  • Bio-eco

Descriere

Întrebări și Răspunsuri (0)

Descriere

Pasta de cacao organica 100% cacao (Peru), din regiunea Alto Piura. Este specialitatea Blanxart cu cel mai mare procent de cacao, caracterizată prin puritatea sa.

Indicație

Fabricat cu cacao fină din soiul Criollo. Se remarcă prin prezența unei note intense de citrice, alături de nuanțe vegetale și pământești.

Blanxart creează ciocolate exclusiv cu cacao de origine unică, pentru a spori unicitatea fiecărei rețete. În urma procesului Bean to Bar, Blanxart controlează întregul proces: de la selecția de cacao în plantațiile mici, prăjirea lentă artizanală în unitățile noastre, până la ambalarea batonului de ciocolată.

Notă de degustare: Notă intensă de citrice împreună cu nuanțe vegetale și pământești. Note moi de fructe uscate combinate cu un rezultat puternic de cacao.

Mod de preluare

Următoarea ordine a feței este recomandată pentru a vă bucura de întreaga personalitate a acestei tablete: Observați culoarea și luminozitatea acesteia. Miroși și detectează primele nuanțe. Deschide-l și auzi un zgomot curat. Gustă-l și identifică din plin aromele.

Precauții

Poate contine urme de nuci, lapte si soia.

Condiții de depozitare

Se recomanda pastrarea intr-un loc racoros si uscat, intre 15 si 21ºC. Având în vedere calitățile produsului, evitați frigiderul, dacă este posibil. Ciocolata neagra are o perioada de valabilitate de 2 ani de la fabricare.

Ingrediente

Cacao*. Minim 100% cacao.
(*) Fermă organică.

Certificat

ES-ECO-019-CT Agricultura non-UE

SKU: LP-0192908
EFLW3T9Y

Tabel nutrițional

  • Pentru 100 Grame
  • Valoare energetică
    616 Kcal
  • Grăsimi lipidice
    53.6 G
  • Acizi grași saturați
    33.6 G
  • Carbohidrați / carbohidrați
    11.5 G
  • Zaharuri
    0.4 G
  • Fibre dietetice
    15.6 G
  • Proteinele
    14 G
  • Sare
    0.01 G

Specificații

  1. Nu există întrebări pentru acest articol încă.

Întrebări și Răspunsuri

Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.